Agenda 2021

Filter by category

Cloud
Microservices
DevOps
.NET
Docker
Kubernetes
Python
Architecture1
Design
JavaScript
Tools
Web
Machine Learning
AI
Cross-Platform
Mobile
Database
Microsoft
Continuous Dellivery
Serverless
Testing
Fun
Languages
Security
IoT
Gaming
People
Softskills
Workskills
Concurrency
Methodology
Big Data
UX
Functional Programming
Ethics
Agile
Embedded
VR
Ask-Me-Anything
UI

Filter by length

All
2 Days
1 Day
Talk
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday

02:40 - 03:00 (UTC+11)

Unspecified Room

Ask me Anything - SSW TV - Rahul Rai & Tarun Pabbi

Portrait photo of Rahul Rai

Rahul Rai

Portrait photo of Tarun Pabbi

Tarun Pabbi

Talk (20 min)

09:00 - 10:00 (UTC+11)

Room 1

Keynote: Keep Talking

Portrait photo of Dylan Beattie

Dylan Beattie

Talk (60 min)

10:20 - 11:20 (UTC+11)

Room 1

C# Source Generators - Write code that writes code

Portrait photo of David Wengier

David Wengier

Talk (60 min)

Room 2

Common quandaries implementing your first Event Driven Architecture

Portrait photo of Sarah Taraporewalla

Sarah Taraporewalla

Portrait photo of Ann Mwangi

Ann Mwangi

Talk (60 min)

Room 3

Distributed Tracing Made Easy with .NET Core

Portrait photo of Jimmy Bogard

Jimmy Bogard

Talk (60 min)

Room 4

Fixing poor performance patterns in Azure SQL Database applications

Portrait photo of Martin Cairney

Martin Cairney

Talk (60 min)

Room 5

Tuning web performance with just browser APIs

Portrait photo of Yaser Adel Mehraban

Yaser Adel Mehraban

Talk (60 min)

11:20 - 11:40 (UTC+11)

Unspecified Room

Ask me Anything - SSW TV - Yaser Adel Mehraban

Portrait photo of Yaser Adel Mehraban

Yaser Adel Mehraban

Talk (20 min)

11:40 - 12:40 (UTC+11)

Room 1

Practical Domain-Driven Design with EF Core

Portrait photo of Hossam Barakat

Hossam Barakat

Talk (60 min)

Room 2

The Background on Background Tasks in .NET Core

Portrait photo of Scott Sauber

Scott Sauber

Talk (60 min)

Room 3

PWA For Games: An Enhanced Web Gaming Experience

Portrait photo of stephen vinuya

stephen vinuya

Talk (60 min)

Room 4

Serverless Azure In The Enterprise

Portrait photo of Duncan Hunter

Duncan Hunter

Portrait photo of Adam Stephensen

Adam Stephensen

Talk (60 min)

Room 5

Biometric security in the Azure Cloud

Portrait photo of Stefano Tempesta

Stefano Tempesta

Talk (60 min)

13:40 - 14:40 (UTC+11)

Room 1

Rise of the Machines – Technology in Humanity

Portrait photo of Lars Klint

Lars Klint

Talk (60 min)

Room 2

What We Learned Going Serverless

Portrait photo of Illia Kavaliou

Illia Kavaliou

Talk (60 min)

Room 3

Effective Communication in a Remote First World

Portrait photo of Rob Crowley

Rob Crowley

Talk (60 min)

Room 4

Cloud-Native Kubernetes Workflows on AKS with Argo

Portrait photo of Rahul Rai

Rahul Rai

Portrait photo of Tarun Pabbi

Tarun Pabbi

Talk (60 min)

Room 5

Graphing Your Way Through the Cosmos: Common Data Problems Solved with Graphs

Portrait photo of Chad Green

Chad Green

Talk (60 min)

15:00 - 16:00 (UTC+11)

Room 1

AI for the better

Portrait photo of Dennie Declercq

Dennie Declercq

Talk (60 min)

Room 2

Securing Serverless Applications in Azure

Portrait photo of Sjoukje Zaal

Sjoukje Zaal

Talk (60 min)

Room 3

How to code music?

Portrait photo of Laura Silvanavičiūtė

Laura Silvanavičiūtė

Talk (60 min)

Room 4

Lightning Talks

Portrait photo of Henk Boelman

Henk Boelman

Portrait photo of Jakub Ledworowski

Jakub Ledworowski

Portrait photo of Ruby Jane Cabagnot

Ruby Jane Cabagnot

Talk (60 min)

Room 5

Innovation and Trends in Flutter for web

Portrait photo of Kamal Shree

Kamal Shree

Talk (60 min)